Šis puslapis turi limituotą naudojamos naršyklės palaikyma. Rekomenduojame naudoti Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

RUDENS/ŽIEMOS KOLEKCIJA

TU - TOBULAS GYVENIMO PRIESKONIS / PRISTATOME AW19-20

Laimingas laikmetis, kai pagaliau išskirtinumas aukštinamas ir vertinamas. Laisve galima kvėpuoti pilna krūtine, mėgautis gyvenimu, mylėti save, dar labiau mylėti už unikalumą ir tuo didžiuotis.

 

Prieskoniai ir žmonės, tiek daug bendrumų tarp mūsų. Kiekvienas prieskonis maistui suteikia skonį, kvapą, spalvą. Lygiai taip, kaip mes savo gyvenimui. Gyvename bendruomenėje ir kiekvienas esame tos bendruomenės prieskonis. Nejučiomis tapatiname save su prieskoniais, sakydami kad gyvenimas saldus, žinios rūgščios, apima kartėlis...

Šios sezono kolekcija įkvėpta prieskonių tiek spalvine gama, tiek skonine prasme. Skoninga apranga pabrėžia musų asmenybę. Nėra nė vieno prieskonio svarbesnio už kitą, jis kiekvienas išskirtinis ir svarbus, o puikiai suderinti palieka mums malonų poskonį.

Kolekcijos spalvinė gama užburianti, įkvėpta: cinamono, kardamono, žolelių, aitriojo pipiro ir kitų prieskonių. Greta pastelinių spalvų, violetiniai atspalviai tapo šios kolekcijos išskirtiniu akcentu. Dominuoja vienspalviai audiniai, nes jie praktiškesni, kuria estetinį vaizdą, juos lengva derinti.

Aukštos kokybės audiniai kuria lengvai prabangų įvaizdį. Kolekcija sukurta naudojant faktūrinius audinius, blizgų satiną, krepą, trikotažąsu angora arba vilna, palto audiniai su alpakos vilna.

Tradicijoms persipynus su elegancija sukurti išskirtiniai siluetai, leidžiantys jaustis pakylėtai. Kolekcijos išskirtinumas – minimalistiniai skirtingų kirpimų modeliai. Subtilus, bet kartu ir jaudinantis įvaizdis sukurtas vadovaujantis principu - mažiau yra daugiau. Prailgintos liemenės, berankoviai švarkai, kimono švarkelis, oversize palaidinės, plačios patrumpintos kelnės, plevėsuojantys A formos sijonai, ilgi marškiniai ir palaidinės. Modeliai dekoruoti plačiais ir siauresniais diržais, pabrėžiančiais taliją.

Praktiškumas išlieka viena iš būtinų Bliss By Violeta kurtų rūbų savybių. Rūbai nevaržantys, lengvai derinami tarpusavyje, neįpareigojantys, leidžiantys po darbo eiti į šventę. Elegantiški rūbai, tarsi, paliesti sportiško gatvės stiliaus.

Sluoksniavimas išlieka svarbiu kolekcijos akcentu. Tai ypač aktualu šaltuoju metų sezonu, juk stilingai galima atrodyti ir su trimis ar keturiais sluoksniais drabužių. Skirtingi audiniai ir spalvos, tekstūros ir modeliai kuria unikalų įvaizdį. Bliss By Violeta kolekcija harmoninga, todėl juos drąsiai galima sluoksniuoti ir derinti tarpusavyje nebijant suklysti dėl spalvos ar modelio.

Skrybėlė - ikoniškas aksesuaras tinkantis prie visko, dėvimas prie suknelių paltų, tunikų. Tai - prieskonis, kuris užburia ir išpildo visą įvaizdį, nekaprizingas, bet labbar svarbus, siekiant pabrėžti kitoniškumą ir drasą.

Tvari mada – ne kaprizas, o nuolatinis Bliss By Violeta mados namų siekis. Visos modelių konstrukcijos sukerpamos tik gerai apskaičiavus ir įvertinus kiek atliekų susidarys. Nuolat siekiama jas sumažinti iki minimumo. Dažnai tenka keisti modelio konstrukciją, kad išvengti bereikalingų audinių atliekų, o joms susidarius, jos panaudojamos pakartotinai, kitiems gražiems dalykams sukurti, arba padovanojami tolimesniam prasmingam panaudojimui. Gamta mus apdovanojo gėrybėmis, todėl reikia ją saugoti ir tausoti.

“Kuriu su meile, galvodama apie moteris, jų jausmus dėvint mano kurtus rūbus. Svarbiausia man yra būti laimingai matant, kad galiu priversti jaustis laimingu kitą žmogų. Jūs esate prieskoniai mano gyvenimui, tikiu, kad ir mano kurti rūbai yra naujas prieskonis jūsų geriausiam įvaizdžiui.”

-Violeta-

Title

Moderated