Šis puslapis turi limituotą naudojamos naršyklės palaikyma. Rekomenduojame naudoti Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

RUDENS/ŽIEMOS KOLEKCIJA

PRISTATOME SS19 KOLEKCIJA

 Moterys – galingos, laisvos būti savimi. Šių metų kolekcija įkvėpta feminizmo, palaikant moterų judėjimus. Aš, esu moteris, tuo didžiuojuosi ir negaliu likti abejinga tam, kas vyksta pasaulyje, - sako dizainerė Violeta. Abejingumas – blogiausia ką galime jausti. Drąsa kalbėti, drąsa kurti, tai skatina atrasti naujus dalykus, išlaisvinančius iš stereotipų ir leidžiančius atrasti tikrąjį moteriškumą.

 METAS IŠSILAISVINTI IŠ GYVENIMO BEPROTYBĖS

Ne tik mes kuriame savo įvaizdį, rūbai padeda mums pasakyti šį tą apie save. Kolekcija skirta savimi pasitikinčioms, veiklioms ir laisvoms būti savimi moterims. Rūbai prisitaiko prie įvairių gyvenimo aplinkybių, nes ryte suplanuota dienotvarkė gali pasisukti kita linkme, todėl drabužis turi prisitaikyti tiek prie darbo, tiek prie laisvalaikio.

Dizainerės Violetos kurtiems rūbams būdingas laisvumo pojūtis, ji ragina moteris išsilaisvinti iš gyvenimo beprotybės ir būti laisvoms, rūbai neturi varžyti ar perdėtu detalių kiekiu slėpti moterį. Rūbai tiek spalvine gama, tiek kirpimu turi draugauti vienas su kitu, kad nevargintų klausimai ar tas dera prie ano, nes gyvenime galime kelti kur kas įdomesnius klausimus, nei kuo rengtisšiandiena. Kolekcija suskirstyta į pavasario ir vasaros kapsules, todėl kiekviena moteris gales jaustis rami, nes nereiks sukti galvos ką su kuo derinti.

SILUETAI NEUŽGOŽIA, O PAPILDO MOTERĮ

Pavasario kolekcija #Clarity – natūrali, neužteršta, apsaugota. Kolekcijos išskirtinumas – sluoksniavimas bei platūs rūbai, kuriuos galima sujuosti dirželiu, kai norisi pabrėžti figūrą. Dominuoja platesnio silueto ir patrumpintos kelnės, ilgi sijonai ir suknelės. Nedidelės paraukimo detalės suteikia romantikos. Kolekcija įvairiapusiška, tarpusavyje derinami rūbai gali sukurti tiek ramią, tiek elegantišką ar net sportišką įvaizdį. Siluetai neužgožia, o papildo moterį. Spalvų paletė santūri ir neįpareigojanti, tarsi lengvas perėjimas iš žiemos į vasarą.

#Feel_Good - vasaros kolekcijos credo. Dizainerė Violeta, mano, kad mes per daug skubame tiek darbe, tiek buityje, tiek bendraudami su žmonėmis, tiek kitose gyvenimo aplinkybėse. Skubėjimas verčia daryti klaidas, kurios kelia stresą. Nors apie tai, lengva kalbėti, bet sustoti ir gyventi šia akimirka ne visada paprasta. Tačiau, vasara – metas, kai tikrai visi atsipalaiduoja, juk tai - atostogų metas, todėl ir vasaros kolekcijos kapsulė subalansuota laisvalaikiui, atostogoms, ilgiems vakarams, pasivaikščiojimams. Vasaros kolekcijos rūbai kuria atsipalaidavusios ir norinčios save išreikšti moters įvaizdį, juk vasarą, mes galime leisti sau šiek tiek daugiau. Kuriant vasaros rūbų kapsulę pažvelgta plačiau, vasaras mes leidžiame ne tik Lietuvoje, todėl tai, kas tinka nenuspėjamai lietuviškai vasarai ne būtinai tiks keliaujant į šiltus kraštus.

VASARĄ GALIME LEISTI SAU ŠIEK TIEK DAUGIAU

Kombinezonai tampa Bliss by Violeta mados namų vizitinė kortele, gerbėjų įvertinti už patogumą ir praktiškumą. Kolekcijoje vyrauja plačios kelnės, kurios tapo dar platesnėmis, ilgos ir laisvos pajūrio suknelės, berankoviai švarkai. Kolekcijos perliukai – unikalūs kelnių ir suknelių deriniai, bei suknelė – marškiniai. Klasikinis kostiumas tapo šiek tiek griežtesnsnis, tačiau puikiai dera su sportiniais bateliais. Bliss by Violeta moteris laisva rengtis taip, kaip nori, todėl kolekcijoje dominuoja rūbai tinkami laisvalaikiui, patogūs ir nevaržantys.

LINAS JAU IŠAUGO IŠ VALSTIETIŠKO VERTINIMO. TAI - NAUJAI ATRASTAS, TAČIAU SENAI ŽINOMAS AUDINYS

Bliss by Vileta prekės ženklas jau kuris laikas, kuria lino kolekcijas, kurios gerbėjus atrado už Lietuvos ribų. Linas – vis labiau populiarėjantis audinys, pasaulyje lygiuojamas kartu su vilnoniais ir šilkiniais audiniais. Tai, tarsi naujai atrastas, tačiau senai žinomas audinys. Linas jau išaugo iš valstietiško vertinimo, kad lamdosi, dabar jis - kokybės ir prabangos audinys. Lino apdirbimo technologijos senai pasikeitė, todėl dabar jis išgyvena populiarumo laiką, labiausiai vertinamas už savo savybes ir malonų dėvėjimo pojūtį. Todėl, paklausus kas šios kolekcijos #Must_have, atsakymas vienareikšmiškas – lininis rūbas.

 Jokių stereotipų, pasenusių pažiūrų. Tikslas patikti sau. Pirmas žingsnis į pokyčius – kūrybiškas garderobo atnaujinimas.

Title

Moderated