Šis puslapis turi limituotą naudojamos naršyklės palaikyma. Rekomenduojame naudoti Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

RUDENS/ŽIEMOS KOLEKCIJA

SUSIPAŽINKITE SU DIZAINERE VIOLETA

Aš jaučiuosi laiminga moteris. Didžiausia dovana savo gyvenime laikau tai, kad man pavyko rasti gyvenimo įkvėpimą - hobį - rūbų dizainą. Jaučiu, kad mėgaujuosi gyvenimu, nes jame nėra neatsakyto klausimo, kuo noriu būti. Ir šiuo atveju jaučiuosi apdovanota, nes daugeliui žmonių taip ir nepavyksta rasti to vienintelio kelio, jie ieško. Nors tenka pripažinti, kad ieškantys žmonės mane žavi, jie daug išbando, patiria, suklysta, stojasi, kuria ir galiausiai randa.

Savo gyvenimo keliu dalinuosi su savo vyru - partneriu ir geriausiu draugu. Drauge mes spalviname vienas kito gyvenimą, vienas kitą papildom ir džiaugiamės, kad esame iš tų porų, kurios nemoka ginčytis, bet moka diskutuoti ir tolerantiškai priimti vienas kito nuomonę. Priimdami galutinį sprendimą, mes jį sukuriame tokį, kad jame būtų dalelė abejų, tai, laikau mūsų gražios draugystės pagrindu. Mūsų šeimos pilnatvė - vaikai. Jaučiamės, kad juos auklėdami ėjome teisingu keliu, ir kad tai, ką patys mėgstame, perdavėme jiems. Vidurinysis sūnus kuria grožį, kaip ir mes, jis konstuktorius - architektas, dirba Stoholme.  Vyriausias sūnus įsiliejo į Bliss By Violetą veiklą, kuria vizualią informaciją bei generuoja išskirtines idėjas, tam, kad mes būtume įdomūs auditorijai, kuri mumis domisi. Mano dukra užaugo ir tapo gražia, jauna mergina, gal mano nuomonė ir subjektyvi. Ji visai nesenai įsiliejo į mūsų veiklą kiek stipriau ir tapo kolekcijos Dreamy veidu. Iš aplinkinių sulaukėme komplimentų, kad mūsų modeliai gražūs ir aš tuo tikiu. 

 

Mano geros nuotaikos ir savijautos pagrindas - fizinis aktyvumas. Mėgstu sportuoti, užsiimti joga, sveikai maitintis, domiuosi ir praktikuoju kinų mediciną. Man svarbu pažinti savo kūną ir sielą, suprasti kodėl jaučiuosi būtent taip, o ne kitaip ir kaip kūnas reaguoja į mano pasirinkimus.

Esu didelė gamtos mylėtoja. Aš stebiu ir myliu visą augmeniją, kuri mane supa. Savo namų sodelyje auginu ir formuoju augalus. Kiekviename iš jų aš atrandu įkvėpimo, ramybės ir galiu stebėti nesustojantį augimo ir kitimo ciklą, tai iš tiesų yra stebuklinga. Jaučiu, kad atiduodama dalelę savęs augalams, iš jų gaunu daug teigiamos energijos, juk jie kasdien puošia mano aplinką. Mėgstu atrasti dar nematytą augmeniją, todėl dievinu keliones, jose visada yra ką atrasti, ko pasisemti.

Jei manęs paklaustumėte kokios mano darbo valandos, aš pasakyčiau, kad tai visos valandos mano gyvenime. Esu dizainerė kiekviena savo kūno ląstele, visomis savaitės dienomis ir kiekvieną akimirką. Įkvėpimas mane gali aplankyti bet kurią akimirką: būnant sode, klausantis muzikos, keliaujant, sutikus įdomų pakeleivį ar net veikiant įprastus buities darbus. Savo stiprybe laikau tai, kad man labai svarbu tobulėti. Netikiu, kad būnant geru menininku gali būti įsikibęs į vieną idėją ir visą gyvenimą tuo vadovautis, juk pasaulis keičiasi, su juo keičiasi mūsų aplinka. Aš tikiu, kad gyvendami šiandieniniame pasaulyje, mes turime keistis, jei norime iš gyvenimo pasiimti viską, pajusti tikrąją laikmečio dvasią, būti šiuolaikiškais žmonėmis. Man labai smalsu kas naujo kuriama, kokios prognozės, tai - mano, mano vaikų ateitis ir ateitis, kurioje manęs nebus, tad stengiuosi pasiimti viską, ką man šiandien, šis pasaulis duoda.

 

Esu išmani dizainerė, jaučiu nuolatinį troškulį naujovėms. Pirminiai kolekcijos modeliai gimsta plančetiniame kompiuteryje, ne ant lapo, nors daugelis būtent taip įsivaizduoja dizainerio eskizus. Lankausi pasaulinėse parodose. Naujomis technologijomis ne tik domiuosi, bet ir realiai pritaikau rūbų kūrimo, modeliavimo ir siuvimo procese. Mano sukurti rūbai nėra vien įkvėpimo išraiška pavirtusi rūbu. Bliss By Violeta rūbai persisėmę naujausių technologijų, sukurti vadovaujantis profesionalios mados principais

Aukščiausiu profesiniu pasiekimu laikau moterų - klienčių įvertinimus. Aš tai darau dėl jų ir kiekvieną klientę myliu, nes būtent jos, nešiodamos mano sukurtus rūbus, patvirtina, kad viską ką darau, darau ne be reikalo. Esu maksimalistė, todėl galvoju ne tik technologiškai, mano sukurti rūbai turi atitikti komforto standartus. Aš pati mėgstu dėvėti rūbus, kurie yra ne tik gražūs, bet ir nevaržantys. Nepritariu posakiui, kad grožis reikalauja pasiaukojimo t.y. nepatogumo. Aukšto lygio mada turi suteikti maksimalų džiaugsmą.

 

Vertinu bendravimą su klientėmis. Aš vis dar esu nustebinta, tuo, kad jos nori su manimi susitikti ir mane pažinti. Visada save laikiau paprastu žmogumi, kuris yra atradęs įdomų gyvenimo kelią ir nemaniau, kad moterims svarbu tai, kieno kurtą rūbą dėvi. Tačiau aš manau, kad taip kaip namai gali turėti teigiamą arba neigiamą aurą, taip ir mano sukurti rūbai turi mano auros. Žinant tai, kad kuriu su dideliu atsidavimu ir meile, tikiu, kad moterys tą dalelę manęs jaučia ir mano kolekcijose.

Rūbai, stilius ir mada vaidina svarbų vaidmenį mano gyvenime. Kalbu ne tik apie dizainerio profesiją, bet apie save, kaip apie moterį. Aš žinau, kad ta diena, kai apsirengi stilingai ir jautiesi graži, būna tobula: viskas sekasi, nuotaika gera ir niekas negali išmušti iš vėžių. Diena, kai paskubomis apsirengi netinkamą rūbą, būna sugadinta. Dėl to, kad kiekvieną dieną noriu jaustis puikiai ir teikti džiaugsmą kitiems aš visada atsakingai renkuosi tos ypatingos dienos aprangą, juk kiekviena diena yra ypatinga. Džiaugiuosi, kad galiu ir kitų moterų dienas paversti ypatingomis, kai jos apsirengia mano kurtus rūbus.

 

Title

Moderated