Šis puslapis turi limituotą naudojamos naršyklės palaikyma. Rekomenduojame naudoti Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

RUDENS/ŽIEMOS KOLEKCIJA

SUSIPAŽINKITE SU TOMA

Bliss By Violeta kolekcijos įkvėptos moterų. Jos yra spalvingos, unikalios ir žavios savo skirtumais. Vieno rūbo išsirinkimas gali virsti ilgalaike ir gražia draugyste, nes mūsų įmonėje visi yra ištroškę šilto ir jaukaus bendravimo. Su savo klientėmis susipažįstame ir kuriame nuoširdžiu bendravimu grįstus santykius. Šiandien mes norime Jus supažindinti su dar viena savo kliente - drauge. Ji išskirtinė asmenybė ir gali įkvėpti ne tik mus, bet ir tave, miela Bliss By Violeta tinklaraščio skaitytoja.

 

Toma, Blis By Violeta klientė, nors toks apibūdinimas turi prekybinio atspalvio, norime ne tai akcentuoti. Norime pabrėžti, kad ji viena iš tų moterų, kuri įkvepia kurti, bendrauti, pažinti, atrasti. Tai žmogus, su kuriuo labai norime supažindinti ir jus, nes savo požiūriu į gyvenimą ji įkvėps ir jus. Užtenka vienos akimirkos, kad suprastum, jog ji - tokia tyra, tokia nuoširdi ir taip sugeba vertinti viską aplinkui, ypač žmogiškąjį indėlį į savo gyvenimą. O dabar pasiruoškite susipažinti su viena nuoširdžiausių mūsų klienčių, patogiai įsitaisykite, nes mes tikime, kad skaitymo metu Jūs pajusite draugišką ryšį su ja ir ji bent trumpam taps ir Jūsų įkvėpimo šaltiniu. Tomai uždavėme keletą klausimų, į kuriuos ji atsakė taip:

  • Kas Jus gyvenime labiausiai džiugina ir verčia šypsotis? Kodėl?

Mano šeima, mano artimieji. Be jų mano gyvenime, tikrai, būtų daug mažiau šypsenos. Taip pat mane įkvepia veikla, kuria užsiimu. Taip gera veikti tai, kas tau prie širdies.

 

  • Kas Jūs užaugino kaip asmenybę, tokią, kokia esate dabar?

Visi aplink esantys artimiausi žmonės turėjo įtakos mano, kaip asmenybės augimui. Neturiu omenyje tik šiuo metu mane supančius žmones. Vaikystėje, paauglystėje sutikti draugai ir šalia buvę artimieji turėjo vienokią ar kitokią įtaką mano gyvenime. Dabar, kai esu mama, vienareikšmiškai galiu pasakyti, kad moters gyvenime begalinę įtaką ir supratimą apie gyvenimą, meilę ir pasiaukojimą suteikia gimęs vaikas. Sūnus ne tik mane užaugino, kaip asmenybę, jis mane moko, kaip man užauginti kitą asmenybę.

 

  • Kokią svarbą jūsų gyvenime užima šeima / draugai / nepažįstamieji?

Man gyvenime svarbiausia ir yra šeima bei draugai, jie yra mano laimės pagrindas. Na, o nepažįstamieji visada reikalingi, nes juk jie tampa draugais.

 

  • Kas Jus įkvepia? Ar turite gyvenimo mūzą?
Mano gyvenimo mūza – mano mama. Ji moteriška, švelni, labai supratinga, visad besišypsanti. Ir ji mano mama! Visada ja žavėjausi ir norėjau tuos man labai patinkančius bruožus pasiimti sau. Žinoma, laikui bėgant iš gyvenimo gavau dovaną, naują mūzą – savo vyrą. Mes kartu beveik 9-erius metus, o jis vis dar moka mane pozityviai nuteikti ir įkvėpti gerų minčių. Už tai esu jam labai dėkinga. Taip pat mane įkvepia drąsios moterys, kurios žino ko nori iš gyvenimo. Viena iš jų – mano kalanetikos mokytoja, kurią pamačiusi supratau, kad noriu veikti tai, ką dabar veikiu. Visi šie žmonės man padeda augti kaip asmenybei, stengiuosi iš aplinkos pasiimti visas man teikiamas bendravimo ir įkvėpimo dovanas.

     

    • Jei galėtumėte gyventi bet kurioje pasaulio vietoje, kokia vietai tai būtų?

     Niekada apie tai nesvarsčiau, jei būčiau apie tai galvojusi, tikriausiai jau negyvenčiau Lietuvoje. Man čia gera. Čia yra mano artimieji, draugai ir giminaičiai. Tiesa, mano giminaičiai vis vyksta žiemoti į Fuerteventūrą, tad kartais pasvajoju, kad lietingas ir žvarbias Lietuvoje dienas norėčiau laiką leisti ten, tačiau su sąlyga, kad ten bus mano giminės.

     

    • Esate gamtos ar miesto gerbėja?

    Sudėtingas klausimas. Šiuo metu gyvenu kaime. Prieš 3 metus grįžome iš sostinės ir įsikūrėme netoli Alytaus. Visada maniau, kad esu miesto žmogus, bet dabar man labai gera gyventi kaime. Manau, kad tiek miestas, tiek kaimas man kelia vienodai svarbias simpatijas, todėl širdyje po kartelę yra kiekvienam.

     

    • Trys vertingiausi daiktai yra?

    Ne, aš nemoku išskirti daiktų. Man visi daiktai, kiekvienu gyvenimo etapu, gali būti vertingiausi.

     

    • Kokį įvykį laikote reikšmingiausiu gyvenimo įvykiu?

    Sūnaus gimimas.

     

    • Kokia gyvenimo filosofija vadovaujatės?

    Tai, ką atiduodame iš širdies, sugrįžta mums septyneriopai.

     

    • Ar turite hobį? Koks jis? Kodėl būtent toks hobis?
    Kai mano hobis tapo pagrindine veikla, kuria užsiimu, kitu savo hobiu laikau buvimą su savo mažyliu. Su juo noriu nuveikti vis daugiau veiklų. Taip įdomu stebėti augantį savo vaiką. Susimąsčiau, kad mano psichologijos studijos irgi buvo vienas iš hobių ir svajonių, kurį šiuo metu vėl atrandu, vis daugiau laiko ir mąstau apie tolimesnius mokslus, veiklas. Kodėl būtent toks hobis? Nes žmogus man visad buvo įdomus visomis prasmėmis. Įdomu gilintis į jo emocijas, psichinę būklę ir t.t.

       

      • Už ką save labiausiai giriate?

      Už sukurtą šeimą. Kai buvau jauna, po sudėtingų įvykių savo gyvenime maniau, kad dirbsiu ir gyvensiu tik sau. Taip gera, kad viskas apsivertė visai kitaip.

       

      • Už ką save barate?

      Kartais save bariu už bijojimą pasakyti savo nuomonę. Būna akimirkų, kai pasijaučiu silpna ir nuvertinu save.

       

      • Koks jūsų tobulas laisvalaikis?

      Su šeima išvykimas į mūsų sodybą ar į pajūrį, ar bet kur kitur. Tiesiog buvimas su mylimais čia ir dabar yra geriausias mano laisvalaikis.

       

        Kiekvienas žmogus siekia būti pripažintu ir įvertintu. Visai nenuostabu, kad didžiuosius pasiekimus mes vertiname per profesinę sritį. Toma yra įsimylėjusi savo veiklą, ji kalanetikos trenerė turinti psichologinį išsilavinimą ir siekianti aukštų tikslų. Kiekviena iš mūsų paskaičiusi supras, kad reikia klausyti širdies ir daryti tai, kas mums artima, tai kas apie mus. Tomai uždavėme keletą klausimų apie jos profesinį gyvenimą, štai ką ji atsakė:

        • Kurioje gyvenimiškoje srityje jaučiate, kad esate sėkminga, kas priverčia savimi didžiuotis?
        Visada galvojau, kad dirbsiu rinkodaros srityje, kad tai bus mano didžioji gyvenimo veikla. Tačiau netikėtai, o gal ir tikėtai, mano gyvenime visada buvęs sportas išaugo į tokią gražią veiklą ir misiją, kuria aš pati galiu nuoširdžiai didžiuotis <Toma yra kalanetikos trenerė>.Visada žinojau, kad veiksiu kažką su rinkodara ir su judesiu. Todėl šiuo metu jaučiuosi tikrai gerai, nes galiu save visapusiškai realizuoti. Nors turiu didelių užmojų savo dabartinei veiklai plėsti, turiu dar vieną aistrą, kurioje noriu save realizuoti. Esu baigusi psichologijos studijas, kurios taip pat yra dalelė manęs ir šioje srityje aš dar tikrai save realizuosiu, nes idėjos jau dabar veja viena kitą.

           

          • Jei galėtumėte savo gyvenime veikti ką tik panorėjusi, kuo užsiimtumėte? Kodėl?

          Tai, ką ir dabar veikiu! Man labai pasisekė, kad vyras taip drąsiai mane išleido į plačius sporto vandenis <Toma džiaugiasi ir šypsosi>. Vesčiau treniruotes, bendraučiau su moterimis, eičiau su savo geriausiomis draugėmis į susitikimus ir būčiau su savo mažyliu bei vyru! Man gera ne tik pačiai judėti ir sportuoti, man gera matyti, kad geras jausmas po mankštos aplanko ir kitus!

           

          • Kaip norėtumėte gyventi po 5 metų? Kokia veikla užsiimtumėte? Kaip atrodytumėte?Ko būtumėte pasiekusi?

           Po 5 metų norėčiau matyti laimingą ir sveiką savo sūnų. Šalia turėti vyrą ir artimuosius. Noriu turėti savo erdvę, kur kviesčiau moteris susiburti mankštoms ir kartu kurtume gerą savijautą. O kaip atrodyčiau… taip, kaip dabar! Tiesa, kelios atsiradusios raukšlės nuo šypsenos, tikrai, nieko tokio.

           

          • Kas jus motyvuoja profesinėje veikloje?

          Mano šeima, o dar tiksliau vyras, jis labai mane palaikė nuo pat pradžių siekti savo svajonių. Visų! Taip pat labai motyvuoja moterys, kurios sako, kad joms gera dėl to, kad aš esu. Geras klientės žodis padeda tvirčiau žengti pirmyn.

           

          • Jei turėtumėte save parduoti, ką apie save pasakytumėte?

          Manau, kad nemoku to daryti. Man visada sunku pasakyti kažką apie save, kokia aš esu.

            Kiekvienai moteriai gyvenimiškų tikslų siekti padeda gera nuotaika ir pasitikėjimas savimi. Nenuginčijamas faktas, tas, kad moters nuotaika priklauso nuo gražiausios suknelės su kuria ji jaučiasi sėkminga, arba kito rūbo su kuriuo jai gera. Tad paklausėme Tomos, kokią įtaką jos gyvenime turi mada ir grožis:

             

            • Kokius reikalavimus keliate aprangai?

            Mano reikalavimai aprangai priklauso nuo nuotaikos. Aš juk moteris. Nuotaikos gali keistis, apranga taip pat <Toma šypsosi>. Tiesa, du reikalavimai visad yra tie patys: patogumas ir moteriškumas. Man patinka sijonai, suknelės. Kelnes dėviu dažniausiai mankštos metu, tai yra tampres. Džinsus užsidedu dažniau jau atėjus į mūsų kraštą vėsesniems orams. O suknelės ir sijonai – mano kasdienybė, tai - aš.

             

            • Ką Jūs manote apie Bliss By Violeta rūbų kolekcijas?

            Man kolekcijos asocijuojasi su pačia dizainere. Violeta atrodo labai moteriška ir švelni moteris. Manau, kad kiekviena kolekcija yra tarsi dizainerės veidrodis, todėl visada seku naujienas. Kiekvienoje kolekcijoje randu, tai, ką tikiuosi išvysti, kažką moteriško, švelnaus… Tačiau kartais būnu nustebina sprendimais, kurie būna kitokie, bet visada išbaigti ir įdomūs.

             

            • Kodėl pasirinkote Bliss By Violeta?

            Turiu pripažinti, kad patriotiškumas ir meilė savo kraštui man įaugęs iki šaknų <Toma šypsosi>. pradžioje žavėjo tai, jog tokius nuostabius drabužius kuria iš mano gimtinės žmonės – alytiškiai! O vėliau sužavėjo kokybė ir pačios kolekcijos.

             

            • Kokia spalvinė gama vyrauja jūsų spintoje?

            Vėl tenka pripažinti, kad tai įtakoja nuotaika. Taip, visi pasakys, jog Toma be žalios spalvos negali išbūti. <Atsakymus į klausimus, Toma, parašė žalia spalva>.Ir tai tiesa. Žalia spalva mano gyvenime turi svarbią vietą, <ji šypsosi>bet nebūtinai spintoje. Paskutiniu laikotarpiu mano spintoje atsiranda vis daugiau pastelinės spalvos rūbų. Beje, be juodos neišeina išsisukti.

             

            • Ką jums reiškia grožis?
            Mano mama – kosmetologė. Visą gyvenimą mačiau grožio srities atstoves. Iki šiol mama rūpinasi mano veido oda ir visomis priežiūros priemonėmis. Nesu pirkusi nei kremų, nei kitų priemonių. Man, kaip moteriai, šiuo klausimu pasisekė, nes aš tikrai daug sutaupau <Toma šypsosi>. Iki šiol man grožis susijęs su veido odos grožiu. Kita vertus, atradusi sportą supratau, kad grožiui įtakos turi ir jis, nes kuria gerą jausmą t.y. šypseną veide, ir gerą savijautą kūne. Tikiu, kad viskas susiję. Gražus žmogus tik iš išorės gali būti neilgai. Daug svarbiau rūpintis savo bendra savijauta, vidumi, sveikata. 
            • Ką Jūsų gyvenime reiškia stilius ir mada?

            Nesu didelė mados sekėja. Manau, turiu savitą stilių ir jis kol kas man patinka. Man, į stiliaus sąvoką įeina ne tik rūbai, tai – gyvenimo būdas ir charakteris.

             

            • Kokia Jūsų tobulos savijautos formulė?

            Sportuoti, judėti ir mylėti ne tik kitus, bet ir save. Taip pat, lepinti save veido ir plaukų kaukėmis, spa ir pan. O svarbiausia - šypsena veide.

             

            • Jei į negyvenamą salą galėtumėte pasiimti tik 1 rūbą, kas tai būtų?Kodėl?

            Suknelė, nes tai - suknelė. 

              Title

              Moderated