Šis puslapis turi limituotą naudojamos naršyklės palaikyma. Rekomenduojame naudoti Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

RUDENS/ŽIEMOS KOLEKCIJA

SUSIPAŽINKITE SU EGLE

 

Bliss By Violeta kolekcijos įkvėptos moterų. Jos yra spalvingos, unikalios ir žavios savo skirtumais. Vieno rūbo išsirinkimas gali virsti ilgalaike ir gražia draugyste, nes mūsų įmonėje visi yra ištroškę šilto ir jaukaus bendravimo. Su savo klientėmis susipažįstame ir kuriame nuoširdžiu bendravimu grįstus santykius. Šiandien mes norime Jus supažindinti su dar viena savo kliente - drauge. Ji išskirtinė asmenybė ir gali įkvėpti ne tik mus, bet ir tave, miela Bliss By Violeta tinklaraščio skaitytoja.

Eglė, 32 metų moteris, mama, žmona, draugė. Nors yra teisės magistrė, šiuo metu ieško savęs, nusprendėpersikvalifikuoti, vėl pradėjo studijuoti. Tai turėtų įkvėpti daugumą moterų, kurios bijo kažką keisti ir dirbaširdžiai nemielą darbą. Eglė mano, kad: “Kūryba ir savirealizacija kiekvienai moteriai yra džiaugsmas, akiųspindėjimas ir gyvenimo variklis, tai teikia džiaugsmą, laimę ir laisvę”. Uždavėme Eglei keletą klausimų, skaitykite ir mėgaukitės, tikimės, kad rasite įkvėpimo.

Kas Jus gyvenime labiausiai džiugina ir verčia šypsotis? Kodėl? Vieno dalyko, kuris mane džiugina labiausiai, negalėčiau išskirti. Daugybė gražių dalykų teikia džiaugsmą – skirtingą džiaugsmą ir skirtingai atpažįstamądžiaugsmą, nes kartais jį reikia atrasti ir atpažinti. Džiugina vasara, džiugina laimingi artimieji, džiugina galimybė mokytis ir kurti. Daugiausia dėkingumo ir tuo pačiu džiaugsmo šiuo metu jaučiu situacijai, kad galėjau keisti savo profesiją ir bandyti atrasti save kitose srityse, kitose veiklose. Viskas, kas vyksta mano gyvenime, yra tarsi dovana ir noriu ją priimti maksimaliai, kiek tik įmanoma.

Kas Jūs užaugino kaip asmenybę, tokią kokia esate dabar? Aš manau, kad augimas ir tobulėjimas yra viso gyvenimo procesas. Pasakydama, kad jau užaugau, tarsi sustočiau tame procese. Kalbant apie žmones – labiausiai mane augina mano artimiausi žmonės. Jie mane moko svarbiausių dalykų: kantrybės, priėmimo, besąlygiškumo.

Kurioje gyvenimiškoje srityje jaučiate, kad esate sėkminga, kas priverčia savimi didžiuotis? Džiaugiuosi, kad išdrįsau pabandyti tai, kas buvo tik mano idėja - persikvalifikavimas. Džiaugiuosi, kad nepabijojau priimti sprendimo išeiti į kitą veiklą ir tiesiog bandyti. Nustebinau pati save, nes supratau, kad esu drąsi ir ryžtinga. Džiaugiuosi, kad atradau laiko mokymuisi, pradėjau studijuoti universitete.

Kokią svarbą jūsų gyvenime užima šeima / draugai / nepažįstamieji? Šeima ir patys artimiausieji – mus labiausiai atspindintis išorinis pasaulis. Jie mano patys mylimiausi, bet ir daugiausiai kantrybės ir meilės bei priėmimo pamokų reikalaujantys žmonės. Man jie labai svarbūs ir kuo toliau, tuo labiau jaučiu, kad jie mano augimo, gerumo ir stiprybės šaltinis. Draugai ir kiti sutikti žmonės mane praturtina, teikia džiaugsmą ir savęs pažinimą.

Kas Jus įkvepia? Ar turite gyvenimo mūzą? Mane įkvepia tikri ir nuoširdūs žmonės. Kaip nuostabu, kaižmogaus nepažįsti, matai jį pirmą kartą, bet jauti jam kažką labai artimo. Mane įkvepia kelionės ir gamta – tada pailsiu, pasikraunu, pripildau savo vidų. Gera atrasti ir pamatyti tai, kas neatrasta, nepažinta ir nauja, tai - manoįkvėpimas.

Jei galėtumėte gyventi bet kurioje pasaulio vietoje, kokia vieta tai būtų? Manau, kad ten, kur gimėme ir yra mūsų vieta. Myliu savo gimtinę, gamtą, žmones, tačiau jaučiuosi pakankamai laisva ir neprisirišusi prie konkrečios vietos. Mielai pagyvenčiau skirtingose pasaulio vietose, norėčiau pažinti skirtingas kultūras, žmones, gamtą ir miestus. Norėčiau aplankyti kelias kontrastingas vietas: Japonija, miestietišką gyvenimą Amerikoje, didmiesčius Europoje, gražius paplūdimius šiltose salose.

Jei galėtumėte savo gyvenime veikti ką tik panorėjusi, kuo užsiimtumėte? Kodėl? Manau, kad kiekvienasžmogus gali ir turi laisvę pasirinkti veikti tai, ką nori. Tik klausimas, ar tam užtenka drąsos ir žinojimo, kad gali tai padaryti. Manau, kad kaip tik šiuo metu link to einu ir mokausi. Labiausiai norėčiau užsiimti veikla, kuri padeda žmonėms jaustis geriau, sveikiau ir ramiau. Ar tai psichoterapija, ar kitokia veikla dar nežinau, bet manau, kad tie atsakymai visai arti.

Kokia Jūsų tobulos savijautos formulė? Miegas, judėjimas, laikas sau, kurį gali skirti ramiam pabuvimui. Geriausiai jaučiuosi, kai visame kame yra balansas tarp darbo, poilsio, judėjimo, sporto, laiko sau ir šeimai, sveiko maisto ir mažų skanių nuodėmių. Mano siekiamybė – pagarba sau ir žinojimas, kad kiekvienas esam tobulas.

 

Ar turite hobį? Koks jis? Kodėl būtent toks hobis? Šiuo metu mano hobis yra visos mano veiklos. Taip pat man patinka knygos, psichologija, kūno ir proto pažinimas, žmogaus pažinimas. Naujai atrasta pramoga - vandenlentės ir jėgos aitvarai, norėčiau tam skirti daugiau laiko ir geriau išmokti draugauti su vėju ir vandeniu.

Moteriškai smalsu, tad keletas klausimų apie grožį, stilių ir be abejonės apie mus:

Ką Jūsų gyvenime reiškia stilius ir mada? Manau, kad kiekvienas turime savo stiliaus ir mados “braižą”. Stilius ir mada man labiau yra tai, kas neįnoringa ir patogu. Aukštakulniai, siaura suknelė ar netgi maudymosi kostiumėlis pirmiausia turi būti patogūs ir dailūs – nepatogiai besijaučianti moteris negalės galvoti nei apie stilių, nei apie madą ir juo labiau jaustis graži.

Ką Jūs manote apie Bliss By Violeta rūbų kolekcijas? Pirmiausios mintys, kurios ateina pagalvojus apie Bliss by Violeta drabužius, yra grynumas, lengvumas, kokybė. Taip pat klasika, klasika ne nuobodžiąja prasme, bet jausmu, kad drabužis tinkamas prie visko ir niekada neišeinantis iš mados. Labai žavi išbaigtumas, nes atrodo, kad kiekvienas drabužis pilnas ir toks, prie kurio nieko nei pridėsi nei atimsi.

Kodėl pasirinkote Bliss By Violeta? Prieš keletą metų pamėgau lietuvių kūrėjų daiktus – drabužius, aksesuarus. Bliss by Violeta sužavėjo savo išbaigtumu, lengvumu, tvarkingumu ir suteikiamu drabužio “švarumu”. Jokiųnereikalingų detalių, grynos ir švarios spalvos, linijos. Tai tobula.

Kokia spalvinė gama vyrauja jūsų spintoje? Mano spintoje yra įvairių drabužių, tačiau vis tiek mylimiausi yra vienspalviai drabužiai. Mėgstu grynus, spalviškai “švarius” audinius. Galbūt toks pasirinkimas kitiems kiek nuobodokas, bet aš geriausiai jaučiuosi su vientisos spalvos drabužiu, pasiūtu iš audinio be detaliu, pagrąžinimųar piešinių. Turbūt todėl labai susižavėjau Bliss by Violeta drabužiais, juos norisi liesti, dėvėti.

Ką jums reiškia grožis? Grožis man pirmiausia yra sveikata, pasitikėjimas ir džiaugsmas savimi. Spindinčios akys, šypsena, ir laisvės pojūtis. Neturiu grožio “trafareto”, tačiau visada graži yra laiminga ir sveika moteris, nes tai visada matosi išorėje.

Pabaigai, Eglė:

“Dėkoju už galimybę pažinti Jus ir Jūsų prekės ženklą - Jūsų kuriamus nuostabius drabužius moterims. Pirmąkartą juos teko matuotis ir apžiūrėti – audinį ir drabužį norisi liesti ir juo būti apsirengus nuolat Siunčiu savo atsakymus ir trumpą prisistatymą. Jeigu kažko dar iš manęs reikės- ar papildymo ar kažkokio papildomo komentaro, mielai parašysiu.”



Title

Moderated